Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Mijdrecht Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Mijdrecht

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

MIJDRECHT

Afvoer verstopt Mijdrecht?

Afvoer verstopt Mijdrecht? Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan in sommige gevallen verwarrend zijn. Er zijn immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar waarmee dit probleem mogelijk is op te lossen. Het is niet altijd even duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor jouw afvoerverstopping. Op onze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een afvoerverstopping? Bel snel en vrijblijvend naar 0297 202 661 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Mijdrecht

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Mijdrecht? Bij ons ben je zeker aan het goede adres!

Onze ontstoppers kunnen in veel gevallen snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Het maakt niet uit met wat voor verstopping je te maken hebt! Je kunt ons bereiken via 0297 202 661 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Mijdrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Mijdrecht afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je te maken hebt met een slecht doorlopende afvoer, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog steeds niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0297 202 661. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het kan gebeuren dat een verstopping ontstaat bij een elektrisch apparaat, denk dan bijvoorbeeld aan een vaatwasser of wasmachine. In veel gevallen ligt het probleem dan bij vieze filters. Je doet er goed aan deze te controleren. 

Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze weer helemaal schoon? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Mijdrecht
Afvoer verstopt Mijdrecht

Sifon

Sifon legen

Veel afvoeren zijn voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Op het moment dat je afvoer verstopt is door dingen als haren of zeepresten is een ontstopping met zuiveringszout zeker een aanrader.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je krijgt een optimaal resultaat wanneer je dit een nachtje in laat werken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Mijdrecht Leiding
Riool ontstoppen Mijdrecht graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een afvoerverstopping te verhelpen is door een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Mijdrecht om jouw klus te bespreken met onze experts via 0297 202 661.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe werkt dit? Het is de bedoeling dat je ontstoppingsveer in de verstopte leiding stopt. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ervaar je nog steeds problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0297 202 661. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Mijdrecht
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een volgende mogelijkheid is een breuk in de afvoerleiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met enige regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0297 202 661.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Door beginnende verstoppingen op te sporen (en verhelpen) kunnen grote en vervelende verstoppingen voorkomen worden.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Voor spoedklussen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar! Wij zijn te bereiken op 0297 202 661.

Loodgieter Mijdrecht Ontstoppen
WC ontstoppen Mijdrecht

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Op het moment dat je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen alle verstoppingen verhelpen.

Onze prijzen zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0297 202 661.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-mijdrecht

WC verstopt

Zit jouw WC verstopt? En woon je in de omgeving van Mijdrecht? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Mijdrecht. Wij lossen gegarandeerd alle verstoppingen op. Maak snel een afspraak!

loodgieter-mijdrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Mijdrecht

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Mijdrecht en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-mijdrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Mijdrecht

Woon jij in Mijdrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-mijdrecht-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een verstopping in je riool? En woon jij in de omgeving van Mijdrecht ? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Mijdrecht.

Loodgieter Mijdrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Mijdrecht en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Mijdrecht! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Mijdrecht

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Mijdrecht en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0297 202 661.

Verstopping Mijdrecht

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Mijdrecht

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Mijdrecht Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn blij met de dienstverlening van Ontstoppen Mijdrecht. Erg snelle, vakkundige service!

Jumbo Mijdrecht Peter de Jong

Bij ons heeft Ontstoppen Mijdrecht de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Tennisclub Mijdrecht Tcu

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Mijdrecht.

Brandweer Mijdrecht

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0297 202 661

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Mijdrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Mijdrecht