Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Mijdrecht Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Mijdrecht

Wij verhelpen jouw riool verstopping

MIJDRECHT

Riool ontstoppen Mijdrecht?

Riool ontstoppen Mijdrecht? In veel gevallen kan je een riool het snelst ontstoppen door het probleem direct aan te pakken. Op deze manier verklein je de (stank)overlast ook zo veel mogelijk. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0297 202 661 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Mijdrecht staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

De grote vraag bij het ontstoppen is: Waar zit de verstopping ? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Mijdrecht in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Blijft het water staan? Dan heb je toch te maken met een verstopping. In dit geval kun je het beste contact opnemen met 0297 202 661 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Mijdrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Mijdrecht afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een sterke manier wanneer je een riool gaat ontstoppen. Tegelijkertijd is dit ook een hele risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Ga je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Mijdrecht op 0297 202 661.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Het gebruik van een ontstoppingsveer kan zeer handig en goedwerkend zijn op het moment dat je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele ontstoppingsveer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda heeft een ontvettende werking. Dit zorgt ervoor dat ook het laatste beetje aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0297 202 661.

Ontstoppen afvoer Mijdrecht
Ontstoppingsdienst Mijdrecht

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. Het gebruiken van de plopper zorgt voor zuigkracht die de verstopping moet laten loskomen.

Pak de plopper en zet deze vervolgens op de wand van de afvoer. Zorg er hierbij voor dat je de hele afvoer bedekt. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0297 202 661.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten . Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Mijdrecht op 0297 202 661.

Ontstoppen Mijdrecht Leiding
Riool ontstoppen Mijdrecht graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouw- of supermarkten bieden een groot assortiment van ontstoppingsmiddelen aan. Helaas kan het gebruik van een aantal van deze middelen resulteren in beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën kunnen namelijk een bijtende werking hebben.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Mijdrecht op 0297 202 661.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Mijdrecht en omstreken? In veel gevallen staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0297 202 661.

Graven riool Mijdrecht

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-mijdrecht

WC verstopt

Zit jouw WC verstopt? En woon je in de omgeving van Mijdrecht? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Mijdrecht. Wij lossen gegarandeerd alle verstoppingen op. Maak snel een afspraak!

loodgieter-mijdrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Mijdrecht en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-mijdrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Mijdrecht

Woon jij in Mijdrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-mijdrecht-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Mijdrecht

Heb jij last van een verstopping in je riool? En woon jij in de omgeving van Mijdrecht ? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Mijdrecht.

Loodgieter Mijdrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Mijdrecht en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Mijdrecht! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Mijdrecht

De rioolspecialisten van Ontstoppen Mijdrecht lossen de rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service voor een betaalbare prijs. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0297 202 661.

Partners: riool.linktotaal, riool.starttopper  , Riool.vindjeviahier , Riool.websitelink , riool.start-links , riool.topbegin , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.linkgoed , riool.linkhotel 

Verstopping Mijdrecht

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Mijdrecht!

Riool Mijdrecht

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Mijdrecht Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn blij met de dienstverlening van Ontstoppen Mijdrecht. Erg snelle, vakkundige service!

Jumbo Mijdrecht Peter de Jong

Bij ons heeft Ontstoppen Mijdrecht de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Tennisclub Mijdrecht Tcu

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Mijdrecht.

Brandweer Mijdrecht

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0297 202 661

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Mijdrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Mijdrecht