Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Mijdrecht Logo

Ontstoppen

WC verstopt Mijdrecht

Wij verhelpen jouw wc verstopping

MIJDRECHT

WC verstopt Mijdrecht?

WC verstopt Mijdrecht? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc te ontstoppen. Maar helaas kan wel iedereen met een verstopping te maken krijgen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Besteed je het liever uit aan een ervaren loodgieter van Ontstoppen Mijdrecht? Bel dan gratis naar 0297 202 661 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even voor je begint: het kan verstandig zijn om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je simpel doen met een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Daarnaast bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Mijdrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Mijdrecht afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Voordat je aan de slag kan gaan met het ontstoppen van je wc, is het van belang dat je achterhaalt waar het probleem door is ontstaan. Meestal gebeurt dit door een vastzittend object in de leidingen de oorzaak.

 Zo is het mogelijk dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat het hier gaat om een groter object, is de kans vrij groot dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Heb jij hulp nodig bij het ontstoppen van jouw wc? Bel dan zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Mijdrecht op 0297 202 661.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

In veel gevallen ligt de oorzaak bij de kronkel in de wc afvoer. Dit is de sifon. Wanneer dit het geval is, is dit relatief eenvoudig op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Gaat het om een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet, maar in de daarvoor bestemde afvalbak.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0297 202 661

Ontstoppen afvoer Mijdrecht
Ontstoppingsdienst Mijdrecht

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Wordt de verstopping veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is? En bevindt de verstopping zich ergens in de leidingen?

Dan kun je de wc nog altijd proberen te ontstoppen met wasmiddel. Dit is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit. Hierdoor is het namelijk mogelijk dat het porselein van het toilet af valt.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Mijdrecht om jouw klus te bespreken 0297 202 661.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor je begint de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Druk de ontstopper daarna rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek de ontstopper vervolgens snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt.

Ontstoppen Mijdrecht Leiding
WC verstopt Mijdrecht

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer om de verstopping te ontstoppen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Mijdrecht om jouw klus te bespreken 0297 202 661.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas is het niet altijd mogelijk om je wc zelf te ontstoppen. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Mijdrecht er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze ontstoppers werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij lossen gegarandeerd alle verstoppingen voor je op. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Wij zijn te bereiken op 0297 202 661.

Graven riool Mijdrecht

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-mijdrecht

WC verstopt

WC verstopt Mijdrecht

Zit jouw WC verstopt? En woon je in de omgeving van Mijdrecht? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Mijdrecht. Wij lossen gegarandeerd alle verstoppingen op. Maak snel een afspraak!

loodgieter-mijdrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Mijdrecht en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-mijdrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Mijdrecht

Woon jij in Mijdrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-mijdrecht-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een verstopping in je riool? En woon jij in de omgeving van Mijdrecht ? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Mijdrecht.

Loodgieter Mijdrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Mijdrecht en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Mijdrecht! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0297 202 661

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Mijdrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Mijdrecht